ג’וליה צ’יילד

ג’וליה צ’יילד, 2004-1912

היום, לפני 11 שנים, נפטרה ג’וליה צ’יילד, שפית ואישיות טלוויזיונית אמריקאית. ב-1948 החלה ללמוד בישול צרפתי ב”קורדון בלו”. עם תום לימודיה, בשנת 1951, החלה ללמד נשים אמריקאיות בישול צרפתי בביתה שבפריז. ב-1961, עם שובה לארה”ב, הוציאה לאור את הספר “התמחות באמנות הבישול”, שהפך לרב-מכר קאנוני בתחום. מיוחסת לצ’יילד המהפכה שחלה בהערכת תחום האוכל בארצות הברית בשנות ה-60.

ויקיפדיה

פייסבוק